Kantoor

Van der Wouden, Bonarius en Van Hecke is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het kantoor is reeds opgericht in 1977. Binnen Van der Wouden, Bonarius en Van Hecke is erg veel ervaring aanwezig op verschillende deelgebieden van het recht. Dat is een groot voordeel boven kantoren die zich uitsluitend in de niche van het familierecht hebben gespecialiseerd. Er heerst een open sfeer op kantoor zodat de advocaten veel met elkaar overleg voeren over juridische problemen die zich voordoen. Het betekent voor onze cliënten dat zij verzekerd zijn van uitstekende rechtshulp.
De hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat is waar ik voor sta en hierop mogen mijn cliƫnten vertrouwen.
Uw specialist

Pieter van Hecke is in 1999 afgestudeerd aan de Open Universiteit te Heerlen. Hij is werkzaam op het kantoor sedert eind 1999 en is op 1 januari 2003 toegetreden tot de advocatenmaatschap Van der Wouden, Bonarius en Van Hecke.

Tijdens de studie Nederlands recht heeft Pieter van Hecke nimmer een hertentamen hoeven doen en is hij afgestudeerd met een resultaat gemiddeld hoger dan een 8. Inmiddels is hij na intensieve postdoctorale opleidingen volwaardig lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators.

In de loop der jaren heeft Pieter van Hecke diverse malen gepubliceerd. Hij adviseert en procedeert graag in ingewikkelde procedures rondom de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden met een niet afgewikkeld verrekenbeding. Met enige regelmaat staat Pieter van Hecke ook collega advocaten bij die zijn vastgelopen in lastige zaken op het gebied van het familierecht.