Echtscheiden-online
Officieel en zonder rechtszitting
    
Menu
Geregistreerd  
Familie mediator
[image:image-1]
Goal Mediation
Doelgerichte scheidingsbemiddeling

Telefoon:  0102236702
Mobiel:     0619989339
Geregistreerd  
Familie mediator
Geregistreerd  
Familie mediator
Beoordeeld met een: [image:image-0]
Gratis consult Tel. 06-19989339
    
  Goal Mediation
Doelgerichte bemiddeling
    
Ga naar de inhoud
Echtscheiding ˇ

Een scheiding afhandelen verdient de juiste aanpak

  • Samen scheiden
  • Verdeling en afspraken
  • Scheiden zonder schade

Afhandelen van een scheiding

Bij de afhandeling van een scheiding komt veel kijken, zoals inkomen, inrichting, verhuizen, verzekeringen, bankzaken en bijvoorbeeld een makelaar, een notaris, hypotheekadvies enzovoorts.

Keuzes afhandeling scheiding

Er zijn simpelweg twee keuzes om een scheiding af te handelen, er is een gezamenlijke of een eenzijdige manier. Voor de hand ligt dat mensen hierin graag de juiste keuze willen maken maar dat emotie dit belet.

Juiste keuzes bij scheiden

Juiste keuzes bij het afhandelen van je scheiding voorkomt langdurige negatieve conflicten, je hebt al genoeg aan je hoofd.

Positieve communicatie bij scheiden

Positieve communicatie bij scheiden brengt rust en overzicht, als direct contact averechts werkt laat dan het contact via mij lopen, dat kan tijdelijk of permanent, zolang een ieder daar maar profijt van heeft.

Negatieve communicatie bij scheiden

Negatieve communicatie zorgt er voor dat een scheiding vastloopt en kostbaar wordt, want een rechter gaat dan besluiten over jullie leven nemen die het gevoel en het contact geen goed doen, helemaal lastig wanneer je als ouders verder gaat.

Volledige informatie bij scheiden

Volledige en juiste informatie draagt bij aan een juiste afhandeling van een scheiding. Op mijn website vindt je heel veel algemene informatie met weblinks, ik kan je helpen om de informatie te richten op jullie persoonlijke situatie.

De rol van de scheidingsexpert

De rol van de scheidingsexpert is om bij de verdeling en het maken van afspraken advies, tips en informatie te verschaffen. Hij heeft oog voor ieders beleving en wensen en weet wat er nodig is om de beste keuzes te kunnen maken. Dit geeft rust, waardoor doelbewuste afspraken gemaakt kunnen worden.

Doel van Echtscheiden-online

Echtscheiden-online heeft als doel om acties in de juiste volgorde en op een goede manier te laten verlopen, dat levert het beste, goedkoopste en snelste resultaat.
De volgende pagina gaat
Navigatie
Echtscheiden-online

Reiger 9
      
3191 GB Hoogvliet


0103046150    
     
Kvk-nummer: 60988606

Copyright © Echtscheiden-online.nl
Terug naar de inhoud